Saariselällä pääsee jo hiihtämään – talven parhaat hiihtoviikot varataan nyt!

Hyvät ystävät,

Saariselällä on tällä hetkellä käytössä 3,3 km:n mittainen latu Saariselältä laskettelurinteille ja parhaillaan SkiSaariselkä lumettaa Saariselkä-Laanila -latua 11 km. Jos säät sallivat ja luonnonlunta sataa, niin lumitilanne voi edetä nopeastikin.

Hiihtokauden ollessa parhaimmillaan pelkästään Saariselän alueella on 200 km huollettuja latukilometrejä, joista valaistuja 34 km.

Huomioithan, että vaikka eletään parasta ensilumikautta, parhaat talven ja kevättalven hiihtoviikot varataan ihan lähiaikoina. Jos mielessäsi on juuri tietty hiihtoviikko, jonka haluat viettää Vahtamapäällä, ota yhteyttä! Vahtamapään maja tarjoaa tunnelmallisen ja viihtyisän majapaikan, kuitenkin keskellä Saariselän palveluita – puhumattakaan hyvien maastohiihtolatujen läheisyydestä. Lomailu Lapissa on lähimatkailua parhaimmillaan.

Katso sääennuste Forecan sivuilta.