Ruskaviikolle Vahtamapäälle!

Helteiden keskellä alkaa jo pikkuhiljaa kaipaamaan syksyn kirpeää raikkautta ilmassa, tuntureilla vaeltelua sekä hiljaisuutta. Suomen pohjoisimpana tunturimatkailukeskuksena  Saariselän syksy on uskomattoman upea.

Ruska-aika on lähempänä kuin uskommekaan, ja parhaat viikot varataan nyt.

Ruska ajoittuu Saariselällä tyypillisesti syyskuun alkupuolelle. Tämänhetkisen varaustilanteen mukaan viikolla 36 on tilaa, viikolla 37 mahtuu vielä, samoin viikolla 38. Mutta kannattaa toimia nopeasti, tilanne päivittyy koko ajan.

Ivalon uudistettu lentokenttä avataan syyskuun alkuun mennessä. Kentälle lentävät Finnair ja halpalentoyhtiö Norwegian. Lennon saavuttua Ivaloon kentältä on kätevä bussikuljetus Saariselälle, josta lyhyt on lyhyt kävelymatka Vahtamapäälle. Bussikuljetuksen hinta (Eskelisen Linjat, hinnasto) on 10 eur per suunta/hlö.

Vahtamapäällä majoittuessasi kaikki palvelut ovat lähellä, joten et tarvitse välttämättä autoa paikan päällä.

Tervetulloo!