Paras ruska-aika – vielä ehdit mukaan!

Paras ruska-aika on parhaillaan vasta tulossa Saariselälle – helteinen loppukesä ja elokuu ovat lykänneet ruskaa syksymmälle, eli ehdit vielä mukaan! Viikot 37 ja 38 ja tänä vuonna poikkeuksellisesti kenties vielä 39 ja jopa 40 ovat ruska-ajan sesonkia, jolloin Saariselän luontopolut, kadut ja mökit täyttyvät Lapin luontoa rakastavista ihmisistä.

Syyskuussa järjestää myös paikallinen bussi-yhtiö, Kukkolan Linjat, suosittuja Jäämeren retkiä (päivän retki tiistaisin tai torstaisin). Ajoimme tuon yli 700 km pitkän retken reitin. Maisemat olivat henkeä salpaavat, ja varsinkin Pykeijan kaupunki sekä Tenojoen näkymät olivat kauniit.

Vahtamapään majoitusvaraukset: rauno.pohjoisaho@gmail.com, 050-5465006.

 

photo 1 photo 2 photo 3 photo 4 photo 5

Saariselän tunturimaisemia, Kaunispää

photopykeija

Pykeija, Norja