Kiitos kaikille vieraille, hiihtokausi on päättynyt!

Kevättalven vilkas hiihtokausi on päättynyt. Kiitos kaikille vieraillemme ja tervetuloa uudestaan!

Kevättalven lumivarmat ladut, keväiset ilmat sekä Suomen hiihtokeskuksista kattavin latuverkosto, josta osa kulkee Urho Kekkosen kansallispuiston alueella, houkuttelevat vuosi vuodelta enemmän maastohiihtäjiä Saariselälle. Kuuluisista monotansseista puhumattakaan…

Tänä vuonna hiihtokelejä riitti pitkälle huhtikuun loppuun. Latuverkoston kunnossapito loppui huhtikuun päättyessä. Vielä toukokuussakin oli lunta, mutta ladut olivat jo pehmentyneet. Laskettelurinne sulki hissit ennen vappua.

Hiihtokausi antaa nyt tilaa keväälle, Lapin kesälle ja ruska-ajalle.

Kesäaikana Inarin-Saariselän matkailualue on mukava matkakohde. Saariselän kattavan polkuverkoston lisäksi vain ajomatkan päässä ovat mm. Inarin järvi, Sevettijärvi, Karhunpesäkivi sekä kauempana myös Norja ja Jäämeren ranta. Tule nauttimaan pohjoisen kesäisistä maisemista (hyttyskarkoite kannattaa kyllä pakata mukaan…!) Hyvänä tukikohtana lomallesi on Vahtamapää.

Lapin luonto on lumoava – tervetuloa uudestaan Vahtamapäälle!

 

photo 1IMG_9788