Pohjapiirustus

Vahtamapää on ainutlaatuinen tiloiltaan, mahdollistaen muihin majoituskohteisiin verrattuna erittäin viihtyisän ja toimivan kokonaisuuden. Lapin loman viettoon toimiva ja kodikas majoitus. Vahtamapää käsittää oman huoneistosi lisäksi oikeuden käyttää saunaosastoa, olohuonetta, erillistä kuivaustilaa hiihto- ja ulkoiluvarusteille, säilytystilaa ja naulakoita ulkovaatteille. Lisäksi ulkorakennuksessa on käytössäsi myös erillinen suksienhoito-/voitelutila.

Vahtamapään kokonaispinta-ala on yhteensä n. 233 m2. Klikkaa kuvaa nähdäksesi pohjapiirustuksen isompana. Jokainen tupa toimii omavaraisesti ja kaikki asukkaat voivat käyttää yhteisiä tiloja.

Erityisen sopiva maja on – paitsi tietenkin lomailuun yksittäisessa tuvassa – myös suuremmille seurueille, esimerkiksi useamman sukupolven yhteiseen Lapin lomaan siten, että jokainen perhe voi nauttia omasta majoitusrauhasta ja silti viettää aikaa yhteisissä oleskelutiloissa.

Tervetuloa viihtymään! Varauksen yhteydessä voit toivoa, minkä tuvan haluat vuokrata ja toteutamme toiveen tilauskannan mukaisesti.

muok_pohjapiirros